Juhlatilat

Viihtyisät juhlatilat Turun Ruissalossa

Y-Hovin juhlatila Turku, Ruissalo

Villa Y-hovin juhlatila Turussa, Ruissalossa meren rannalla soveltuu erinomaisesti perhejuhlien ja yrityksen pikkujoulujen sekä kesäjuhlien järjestämiseen.

Häät, rippijuhlat, syntymäpäivät, muistotilaisuus, yritystilaisuus tai muu tärkeä juhla, Villa Y-hovi tarjoaa tilaisuudellesi viihtyisän juhlatilan. Pyydä tarjous.

Palvelemme joustavasti niin yritysasiakkaita kuin yksityishenkilöitä ja voimme räätälöidä aina juuri sinun budjettiisi sopivan kokonaisuuden. Meille saat tuoda omat ruoat ja juotavat tai voit myös tilata pitopalvelun kauttamme. Tilavuokraa kuuluu siivous sekä astiat

Villa Y-hovin juhlatilassa on noin 65 asiakaspaikkaa. Lisäksi kesäkaudella on mahdollista sijoittaa lisäpaikkoja pihalle kesäisen huvilateltan suojaan, jolloin pystymme palvelemaan isojakin ryhmiä. Rakennuksessa on kaksi aurinkoista terassia.

  • Upea juhlatila 65 hengelle
  • Lisäpaikkoja saa kesäisin huvilateltalla 
  • Omat juotavat saa tuoda
  • Siivous ja astiat kuuluvat hintaan

Juhlat tammimetsän keskellä

Villa Y-hovin juhlatila Turussa sijaitsee keskellä kauneinta Ruissaloa, vain 15 minuutin päässä Turun keskustasta. Juhlasalista aukeaa suora näkymä merelle. Kun haluat järjestää esimerkiksi tunnelmalliset häät tai tärkeän yritystilaisuuden, on juhlasalimme juuri sopiva paikka ikimuistoisen tilaisuuden toteuttamiseen.

Juhlatilojen yläkerrassa on majoitusmahdollisuus kolmessa eri huoneessa. Vuodepaikkoja on yhteensä kahdeksalle henkilölle.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan Villa Y-hovin juhlatilaan Turussa, Ruissalossa.

Villa Y-Hovin juhlatilat Ruissalossa

Yhteistyössä

Evästeet